Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tabung Raya

December 31, 2010

Contest Amount


Salam.. Disebabkan saya sekarang dah suka join contest dan giveaway, dengan ini saya ingin menganjurkan contest kepada semua blogger. Jom join beramai-ramai.

Sila klik
http://jieda79.blogspot.com
December 29, 2010

Saya Punya Pen Itu


Salam.. saya nak join giveaway dari blog Ekinashikin. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 11 Januari 2011.

Saya nak teka umur Ekin pada 31 Disember 2010 ialah 27 tahun.

Sakinhani Giveaway


Salam.. nak join Sakinhani Giveaway yang dianjurkan dari blog Sakinhani. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 15 Januari 2011.

Saya nak tag Syamila, Elly Nazari dan Kak Ngah
December 28, 2010

Giveaway Pertama Blog Sembang Hari2


Salam.. kali ni nak join 1st Giveaway Pak Ya Home Stay. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 31 Januari 2011. Hadiah berupa penginapan di Pak Ya Home Stay, Wang Tunai, Cloth Diapers (Baby Land) dan rebat tunai untuk pembelian barangan yang diiklankan di blog Discount Hari2.

Oh ye.. jangan lupa namakan JIEDA sebagai referral ye.

Saya nak tag 5 orang

1. Syamila
2. Mazlina
3. Kie yu
4. Hana Kirana
5. Tiefazatie

IbzaGift: Saya mahu Kamus Bergambar 3 Bahasa, kenapa ?



Salam.. saya nak join contest yang dianjurkan di website Ibzatech. Hadiah yang bakal dimenangi oleh pemenang adalah sebuah kamus bergambar 3 bahasa. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup contest ni pada 22 January 2011.


Saya rasa kamus ni amat menarik kerana dapat memperkenalkan kepada anak-anak yang baru hendak belajar membaca dan mengenal gambar. Disebabkan saya mempunyai seorang anak yang bakal bersekolah pada tahun depan, kamus ni adalah pilihan tepat kerana terdapat dalam 3 bahasa ditambah pula dengan isi buku yang bewarna warni dan pasti menarik minat anak saya untuk terus membaca kamus ini.

Saya tag Mazlina, Hana Kirana dan Syamila
December 27, 2010

SheNaBizShop Nak Bagi Hadiah


Salam.. saya nak join giveaway ni setelah ditag oleh Hana Kirana. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan giveaway ni akan berakhir pada 30 January 2011. Saya nak tag Elly Nazari, Kak Ngah, Nanakimie, Tiefazatie dan Miza Yusof.

Giveaway3 Suffah Beauty Shop


Salam.. saya nak join giveaway dari blog Suffahbautyshop. Jka sebelum ni tak bertuah, harap-harap kali ni adalah tuah buat saya. Kepada sesiapa yang nak join giveaway ni silaklik di SINI dan giveaway ni akan berakhir pada 15 Januari 2011.
December 26, 2010

GA CoretanMaya 2010


Salam.. kali ni join giveaway dari blog coretanmaya. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 26 Januari 2010.

Giveaway Teka Harga


Salam.. tadi bila terbuka blog Aisyah nampak pula giveaway teka harga ni. Saya mencuba nasib di sini. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 18.01.2011
December 25, 2010

My 1st Giveaway


Salam.. nak join giveaway dari blog Mummychacha. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 11 Januari 2011. Saya nak tag Syamila dan Farhana.

Sweet Yummy Sweet Life Giveawayz


Salam.. nak join Sweet Yummy Sweet Lige Giveawayz. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 04 Januari 2011.

Soalan:

1. Berikan 2 Link kedai online Shaa
i) Butik Shaa
ii) MyLovely Boutique

Hijaucantik Giveaway


Salam.. saya nak join Hijaucantik Giveaway. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 31 Disember 2010

GA Teka Dan Menang Ibu3A


Salam.. kali ni nak teka nilai RM pula.
Saya teka nilainya semua ada RM84.43 dan RM86.97
Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 31 Disember 2010.

Syamilamohd's Giveaway


Salam.. kali ni nak join giveaway yang dianjurkan oleh my auntie iaitu Syamilamohds.com. Kepada sesiapa yang nak join tu sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 31 Disember 2010.

Teka Buku Ibu Ayu


Salam.. saya nak teka buku seperti dalam banner.
Saya teka ada 125 buah buku
Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 31 Disember 2010.

Saya tag Syamila dan Farhana

December Holiday Giveaway


Salam.. saya nak join December Giveaway Holiday dari blog Diva Darling. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni akan ditutup pada 31 Disember 2010.

Cabutan Bertuah


Salam.. saya nak join Cabutan Bertuah dari blog Myshopbello. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 31 Disember 2010.

Giveaway Blog Anniversary


Salam.. nak join giveaway Blog Anniversary. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni tidak dinyatakan. 5 pemenang bertuah akan menerima hadiah RM5 topup setiap seorang dimana akan dilakukan secara cabutan bertuah.

Alya & Daddy 2011 Birthday Giveaway


Salam.. nak join Giveaway Alya & Daddy 2011 Birthday Giveaway. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 26 Januari 2011.

My 1st Happy Birthday Giveaway


Salam.. saya nak join giveaway ni setelah ditag oleh Cik Tom. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 15 Januari 2011. Saya nak tag Syamila dan Farhana.

My Authentic Opening Giveaway


Salam.. harini last day nak join giveaway ni. Harap-harap penyertaan masih lagi diterima. My Authentic telah menganjurkan giveaway. Rasanya kalau sesiapa yang nak join lagi masih sempat ni. Jom join cepat kepada sesiapa yang belum join tu.

Anniversary GA


Salam.. saya nak join Anniversary Giveaway dari Kak Sari. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 30 Disember 2010.

New Year Lucky Draw Dari Blog Ibu Hamil



Salam.. saya nak join New Year Lucky Draw dari blog Ibu Hamil. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni akan diberitahu kemudian.

1st Giveaway From Aesya Zealous


Salam.. join giveaway dari blog Aesya Zealous. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 30 Januari 2010.

Giveaway Dunia Aku Ibu Muda


Salam.. kali ni join giveaway Dunia Aku Ibu Muda pula. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan giveaway ni akan tamat bila followernya mencecah 200 orang.

Aku Mahu Topup FREE


Salam..disebabkan saya nak topup free maka saya join contest dari blog Humblemodest. Manalah tau kot-kot ada rezeki saya. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni akan berakhir pada 17 January 2011. Saya nak tag Syamila dan Ekin.

Assalammualaikum
December 24, 2010

Croydon Baby Boy Giveaway


Salam.. saya nak join giveaway dari blog Afidah Arif. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 12 Januari 2011.

Anniversary GA


Salam..saya nak join Anniversary Giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join, sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 26 Disember 2010.

Saya nak tag Syamila dan Farhana

1st Giveaway From Keyna Chan


Salam.. saya nak join giveaway dari blog Keyna Chan. Kepada sesiapa yang nak join, sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 31 Januari 2011.

Saya nak tag syamila dan ekin

1st Giveaway Ms Sunsweetz


Salam.. jalan-jalan dan terus berjalan nampak pulak 1st Giveaway ni di blog Ms Sunsweetz dan tanpa berlengah lagi jom kita join ramai-ramai giveaway ni dengan klik di SINI. Giveaway ni akan berakhir pada 26 Januari 2011.

Saya nak tag Syamila, Farhana, Elly Nazari

Hisshh.. pening jap nak baca entri giveaway ni di blog ms sunsweetz tapi itu tidak mematahkan semangat untuk join.
December 22, 2010

Sihat Ceria Giftaway


Salam.. sempena menyambut ulangtahun pertama bersama Herbalife, Kamila telah mengadakan giveaway yang ringkas dan senang. Hadiah yang akan dimenangi oleh pemenang bertuah adalah Botol Air Herbalife (2 liter) bernilai RM37. Kepada sesiapa yang nak join, sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 08 January 2011.
December 21, 2010

1st TupperwareVille Giveaway

Salam.. saya nak join TupperwareVille Giveaway. Lagipun saya suka sangat brang-barang tupperware ni. Harap-harap ada tuah buat saya. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 31 Disember 2010.

Saya sukakan tupperware jenis botol yang boleh diisi air kerana saya tau barangan tupperware ni lebih selamat digunakan, di samping itu barangan lain seperti tempat menyimpan makanan ni pun menjadi kegemaran saya kerana ia membuatkan tempat simpanan biskut, rempah ratus dan etc saya lebih kemas.



Jawab soalan-soalan dibawah:

1. Sudah menjadi ahli tupperware?
Tidak

2. Berminat untuk mendapatkan barangan tupperware?
Ya

3. Dimana selalu membeli barangan tupperware?
Beli dengan jiran

Souv3nier From Melaka GA By Nureen


Salam..giveaway seterusnya yang saya join adalah dari blog Nureen. Hadiah yang akan dimenangi oleh 5 orang yang bertuah adalah FM dari Melaka. Kepada sesiapa yag nak join, sila jangan malu-malu klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 31 January 2011.
December 17, 2010

Giveaway Saya Nak Kain Tu!!!


Salam.. Saya Nak Kain Tu !!! adalah giveaway dari blog Syeda Collection. Kepada sesiapa yang nak join seperti biasa klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 21 Januari 2011.
December 16, 2010

Nur Shop Giveaway


Salam.. kali ni nak join Nur Shop Giveaway dari blog Nur. Kepada sesiapa yang nak join, sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 30 January 2011.
December 15, 2010

Misz Honeyz 1st Contest


Salam.. saya nak join contest anjuran Miszhoneys atas jemputan Honey sendiri. Contest ni nak kena teka berapa harga Teddy Bear yang terdapat kat banner tu

Dan saya teka harga Teddy Bear itu ialah RM130.00. Saya nak tag tiefazatie dan Miza Yusof. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup pada 31 Januari 2010.
December 14, 2010

1st Lucky Draw Blog Suka Hati


Salam kepada semua peminat-peminat giveaway. Tadi masa berjalan ke bloglarian nampak pula giveaway ni dan tanpa berfikir panjang aku pun join. Hadiah yang ditawarkan best-best belaka. Harap-harap adalah tuah buat aku. Amin...

Kepada sesiapa yang nak join tu seperti biasa klik je di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 6 January 2011. Seperti biasa, mangsa tag aku ialah ekin, mien dan honeyvsbee.
December 13, 2010

Happy Birthday Elly Nazari Giveaway


Salam.. nak join giveaway dari Elly Nazari. Elly telah menganjurkan giveaway ni sempena birthdaynya yang ke 19 tahun pada 14 Disember. So, di kesempatan ini, nak ucapkan "SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN KELAHIRAN. SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR DAN SENTIASA DIMURAHKAN REZEKI DAN SENTIASA BERGEMBIRA DIKELILINGI OLEH INSAN-INSAN YANG TERSAYANG''

Kepada sesiapa yang nak join giveaway ni klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 19 Disember 2010. Jom ramai-ramai memeriahkan giveaway dari Elly Nazari ni.

Hijab Contest Dan Giveaway By Soffya Eshoppe

Salam.. saya join giveaway dari blog Soffya. Kepada sesiapa yng nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 31 Disember 2010. Saya tag Syamila, Ekin, Nadia

My Giveaway


Salam.. kali ni giveaway datangnya dari blog Noriz's. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 19 Disember 2010

Contest Suka Suka


Salam.. nak join contest ni setelah ditag oleh MRA. Thanks tag untuk contest ye. Okay sekarang nak teka gambar di bawah ni

Jawapannya ialah : TAK JATUH.

Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup contest ni pada 17 Januari 2011
December 10, 2010

Follow Mollow


Salam.. disebabkan Mr Money baru balik dari Pulau Pangkor maka Mr Money telah membuat giveaway di mana hadiah yang akan dimenangi juga dari Pulau Pangkor. Kepada sesiapa yang nak join tu sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 31 January 2011.
December 4, 2010

1st Giveaway by Cik Ainna & Cik Zombie


Salam.. saya nak join giveaway yang dianjurkan oleh Cik Ainna dan Cik Zombie. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 05 January 2011.

Jom Join Awekinside Giveaway


Salam.. saya nak join giveaway dari blog Awekinside. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Saya berminat nak join giveaway ni kerana saya nak menjadi pemenangnya di samping berkenalan dengan penganjur giveaway. Tarikh tutup giveaway ni pada 31 Disember 2010.

My 1st GiveAway In 2011


Salam.. saya nak join giveaway dari blog Fieza. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni pada 26 February 2011 (tarikh tutup mungkin akan diawalkan). Saya tag Syamila, Nadiah, Ekin.
December 3, 2010

Tudung Giveaway


Salam.. sempena menyambut Wedding Anniversary yang ke 4 pada 3 Dis ini, mamamika telah menganjurkan giveaway di blognya. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan nyatakan JIEDA sebagai referral. Tarikh tutup giveaway ni pada 31 Disember 2010.

Saya nak tag Suzierahman, Umi Alya, Nur_eimi, Anne, Mien,
Elly Nazari, Nanakimie
December 2, 2010

Myfreakydolls 1st Giveaway

Salam.. saya nak join giveaway dari blog Myfreakydolls. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 10 January 2011