Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tabung Raya

January 25, 2011

Tasik Chini Giveaway


Salam.. blogwalking tadi terjumpa pula Tasik Chini Giveaway ni. Nampak best dan tanpa membuang masa saya pun menjoinkan diri.

Giveaway ni memerlukan kita menceritakan serba sedikit berkenaan Tasik Chini. Kalau nak certa yang terlintas di kepala ialah mengenai lagenda yang mengatakan Tasik Chini ni ada naga dan ada juga filem yang diterbitkan di zaman 60an kot yang bertajuk Naga Tasik Chini dan dilakonkan Nordin Ahmad dan Latifah Omar.

Sikit tu je la,nanti ecah boring pula nak baca entri panjang-panjang ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 06 Februari 2011.

Saya nak tag UNA


1 comments:

ecah..merangkap anak cik nan said...

thanks join...goodluck ye!

ecah pon lupe sal crita Naga Tasik Chini tu..adehh..malu org chini..hehe