Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tabung Raya

March 15, 2011

♥ Mari Membaca Giveaway ♥

Ini adalah entry melekat. Entry baru scroll di bawah.


Asssalammualaikun. Sekarang masanya aku nak buat giveaway pula. Jom tengok syarat-syaratnya:


1. Anda kena register kat SINI dulu (Website Adik Bijak).
2. Buat satu entry yang simple berkenaan giveaway ni.
3. Letak banner di atas di dalam entry dan juga di sidebar berserta link blog ini.
4. Dah siap semua, sila tinggalkan link entri anda, id follower (jika follow), kategori buku yang dipilih dan nama yang digunakan ketika anda register di Adik Bijak di bahagian komen di entri ini.
5. Giveaway bermula dari 11.02.2011 dan berakhir pada 15.03.2011. Pemenang akan diumumkan pada 17.03.2011 melalui cabutan bertuah.
6. Tiada paksaan untuk follow blog ni tapi jika anda follow ada 3 hadiah disediakan buat follower bertuah.

3 pemenang bertuah akan memenangi sebuah buku setiap seorang.

Kategori Buku

1. Motivasi Diri
2. Panduan Ibubapa
3. Rumahtangga
4. Panduan Muslim


1 comments:

eT said...

salam jieda...leh bg no phone x??nk pos hadiah FM nih... bg kt et.bak82@gmail.com yer