Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tabung Raya

March 11, 2011

Jangan Pandang Kamera Contest


Assalammualaikumm.. wahhh... ni adalah 1st time saya join contest yang melibatkan kena letak gambar sendiri. Bukannya taknak join yang sebelum-sebelum ni tapi malu nak tunjukkan muka di khalayak ramai he3.. Okay la, disebabkan contest ni jangan pandang belakang opss.. jangan pandang kamera saya rasa gambar di bawah ni sesuai sangatlah dengan nama contest ni. Haaa... jangan gelak-gelak, jangan senyum-senyum.. malulah....



Nak cerita sikit pasal gambar ni. Gambar ni diambil semata-mata nak tengok blusher yang saya pakai tu okay ke tak manalah tau comot ke... macam la takde cermin kat rumah tu. Kepada sesiapa yang nak join tu pandai-pandailah korang klik di SINI ye. Tarikh tutupnya pada 15hb March ni. Sambil tu yang menjadi mangsa tag saya ialah Puanbee, Syamila dan Mazlina.


1 comments: