Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tabung Raya

July 31, 2011

GA LIKE THIS PICCA



GA LIKE THIS PICCA

CARA JOIN GA:
1. Buat satu entri. (copy je isi kandungan entri nie pun boleh..sonang kan??).
2.Meh ramai2x vote! Leh guna Id FB uools, mak, ayah, anak, sedare-mare,kawan2x opis ...dll...
3. Tinggalkan url entry uools..dan ID FB (satu penyertaan boleh vote lebih guna id FB adik abang kakak, makcik dll tau..n inform jer deqlis..)
4. Masukkan banner di atas dalam sidebar uools. (copy je html dah kasik) - tak wajib letak banner kat sidebar TAPI klu buat lagi bagus:-)
5. Siap. Opps..klu nak add frenz ngan deqlis kat FB pun leh...:-) tq..!
6. Buat yang takde blog tapi ada FB pun leh join.. tinggalkan ID facebook yg dah LIKE my picca di ruangan komen beserta alamat email uools utk mudah deqlis jejak if uools menang nanti. TQ

HADIAHNYA?:

hadiahnya ikut keputusan contest MyWrangler.
JIKA me menang 1st Prize:
RM100.00
untuk seorang pemenag di pilih secara random.org
JIKA me menang 2nd Prize:
RM30.00
untuk 2 orang pemenang di pilih secara random.org
JIKA me menang 3rd Prize:
RM10.00
untuk 4 orang pemennag di pilih secara random.org
JIKA saguhati (if undi ciput) haha...atau tak menang :
Hadiah saguhati akan diberikan buat 2 orang dipilih secara random.org.
(hadiah mungkin berupa hadiah barangan/wang tunai juga..akan di beritahu kemudian)



1 comments:

iMBobo said...

wow hadiah! goodluck! :)