Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tabung Raya

January 31, 2011

Angpaw CNY TOPUP from thenameisia


Salam.. jom ramai-ramai memeriahkan giveaway Angpow CNY ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh akhir giveaway ni pada 08 Februari 2011.


Saya tag Farhana

Splendid Surprise GA


Salam.. jom memeriahkan Splendid Surprise GA. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI

Saya tag Syamila, Odah dan Mazlina

Glitter Coinpurse GA By Iceboxrivet 2011


Salam.. jom ramai-ramai memeriahkan Glitter Coinpurse GA By Iceboxrivet 2011. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup giveaway ni akan berakhir pada 28 Februari 2011 jam 5 petang
January 28, 2011

rafolian::~ first giveaway


Salam.. giveaway yang saya nak join datangnya dari blog Rafolian. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 27 Februari 2011.

Saya nak tag Farhana, Syamila dan Hana Kirana

Keychain Luckydraw 2011


Salam.. jom ramai-ramai memeriah giveaway Keychain Lucky Draw 2011 ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 28 Februari 2011.

Saya nak tag Farhana
January 27, 2011

1st Giveaway Meaw Makan Tomato


Salam.. jom ramai-ramai menjoinkan diri menyertai giveaway dari blog Tomato dan Meaw ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 12 Februari 2011.
January 26, 2011

Lucky Lucky Giveaway


Salam.. di kala hujan tengah turun dengan lebatnya saya nak join giveaway yang dianjurkan oleh Nett. Manalah tau kot-kot hujan ni membawa tuah kepada saya.Amin.. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 10 Februari 2011.


Mama Kyra 1st GA

Salam.. jom ramai-ramai memeriahkan giveaway dari Mama Kyra ni. Kepada sesiapa yang nak join, sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 26 Februari 2011. 5 pemenang bertuah akan menerima hadiah dari Kucing Sarawak yang ditaja oleh Symma. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2011.

Saya tag Farhana

My First Giveaway


Salam.. giveaway yang saya nak join dari blog Sinfully Stitched. Kepada sesiapa yang nak join sila klik si SINI dan tarikh tutup giveaway pada 09 Februari 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 18 Februari 2011. Harap-harap bertuah. Nak menang beg sebab beg itu sangat cantik.
January 25, 2011

Tasik Chini Giveaway


Salam.. blogwalking tadi terjumpa pula Tasik Chini Giveaway ni. Nampak best dan tanpa membuang masa saya pun menjoinkan diri.

Giveaway ni memerlukan kita menceritakan serba sedikit berkenaan Tasik Chini. Kalau nak certa yang terlintas di kepala ialah mengenai lagenda yang mengatakan Tasik Chini ni ada naga dan ada juga filem yang diterbitkan di zaman 60an kot yang bertajuk Naga Tasik Chini dan dilakonkan Nordin Ahmad dan Latifah Omar.

Sikit tu je la,nanti ecah boring pula nak baca entri panjang-panjang ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 06 Februari 2011.

Saya nak tag UNA


Hsue Craft 2011 Giveaway


Salam.. jom ramai-ramai memeriahkan Hsue Craft 2011 Giveaway. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 21 Februari 2011.

1st GiveAway Ang Pow Chinese New Year


Kali ni nak join 1st Giveaway Ang Pow CNY. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 20 Februari 2011.

Nak ucapkan Happy Chinese New Year kepada semua yang menyambutnya.

Tag Syamila, Mazlina dan Kak Ngah

Biqque's January Lucky Follower


Salam.. kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup Lucky Follower pada 01 Februari 2011

Giveaway Eysha


Salam.. saya nak join giveaway ni setelah ditag oleh EKIN. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup bagi giveaway ni ialah 09 Februari 2011.

Saya nak tag Syamila, Lelord dan Elly Nazari
January 24, 2011

1st Giveaway Besday 23rd


Salam.. sempena menyambut harijadinya yang ke 23, umi bermurah hati menganjurkan giveaway. Saya nak mengucapkan Selamat Menyambut Hari Lahir yang ke 23. Semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki.Amin

Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 17 Februari 2011.

Saya tag Lelord, Lynn Azlina dan Anin

Giveaway Keychain Comel Untuk Anda


Salam.. sape yang nakkan keychain comel ni sila klik di SINI. Itupun jika andalah pemenangnya. Tarikh tutup untuk dapatkan keychain comel ni pada 05 Februari 2011.

Cam biasa yang menjadi mangsa tag ialah
Odah

Ummi Zayda 1st Giveaway..yayy~~


Salam.. jom ramai-ramai join giveaway dari blog Ummi Zayda ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 25 Februari 2011

Contest Teka Bintang


Salam.. jom kita mengira bintang di langit ehh.. di dalam gelas comel tu. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Tarikh tutup teka bintang ni pada 05 Februari 2011.

Awokpenyu. Kidz Giveaway


Salam.. kali ni nak join Awokpenyu. Kidz Giveaway. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 25 Februari 2011.

GA Kembali Lagi


Salam.. ni kali kedua join giveaway dari Kasih Artika. Harap-harap kali ni ada rezeki. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 30 Januari 2011.

Saya tag Syamila, Kak Ngah dan Mazlina

Giveaway Easy To Enter No Slogans Etc


Salam.. jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ini. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni apabila follower http://arianamir.blogspot.com cukup 70 orang.

Hadiah yang akan dimenangi ialah GORGEOUS COACH WRISTLET di atas yang harganya RM275. Harap-harap ada tuah buat saya. Amin.

Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!


Salam.. giveaway yang kedua untuk harini datangnya dari blog Gieyana. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 20 Februari 2011

First GiveAway TOPUP by Far


Salam.. jom ramai-ramai join First Giveaway Topup by Far. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 20 Februari 2011. Saya tag Mazlina
January 21, 2011

My Birthday Giveaway


Salam.. giveaway birthday ni datang dari blog pn nina. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 12.02.2011.

Saya nak teka tarikh besday ibu pada
1. 10hb
2. 11hb

Tepung Dan Kek


Salam.. jom ramai-ramai memeriahkan giveaway Tepung Dan Kek dari blog MAMA MIRZA. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 31 Januari 2011.

Nama penuh 2 budak lelki yang suka kek ni ialah
Muhammad Akif Mirza bin Muhammad Hijrah
Muhammad Harraz Mirza bin Muhammad Hijrah
January 19, 2011

Berapa Jumlah Kambing



Salam.. kali ni nak teka kambing pula dari Blog Bulan Purnama setelah ditag oleh Shera. Jawapan kambing tu ada 16 dan 17 ekor. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup teka kambing ni pada 27 Februari 2011.

Saya tag Syamila, Hana Kirana dan Kak Ngah
January 18, 2011

Lucky Giveaway by Littleimie


Salam.. jom ramai-ramai join giveaway dari Littleimie. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 28 Februari 2011.

Saya nak tag Una dan Farhana

Cg Zue Birthday Giveaway

Salam.. jom ramai-ramai kita sertai giveaway dari Cg Zue. Selamat Harijadi. Semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki. Kepada sesiapa yang nak join silaklik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 07 Februari 2011.

1st GA Promote Ily'i Natrah


Salam.. jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan giveaway ni akan berakhir apabila followers mencecah 100 orang.

Saya tag Syamila, Farhana dan Hana Kirana

Fashion Bag Lucky Draw

Salam.. ni kali kedua join giveaway yang dianjurkan oleh Hana Kirana. Jika yang pertama tu tak bertuah, harap-harap kali ni ada rezeki buat aku. Amin. Sila klik di SINI jika ada yang nak join sama. Tarikh tutup giveaway ni pada 18 Februari 2011.

Contest Teka Percutian


Salam.. contest kali ni marilah kita berteka-teka pula ye. Saya nak teka Fatin akan bercuti ke Cameron Highlands. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup contest ni pada 31 Januari 2011

Uyeeh's 3rd Birthday GA


Salam.. 1st giveaway yang nak join di pagi Selasa ini datangnya dari blog SIMPLEMAMA. Giveaway ni dianjurkan sempena menyambut birthday Uyeeh yang ke 3. Happy Birthday buat Uyeeh. Semoga panjang umur dan menjadi anak yang soleh serta dapat membahagiakan kedua ibu bapanya. Amin...

Kepada sesiapa yang nak join tu sila klik di SINI dan giveaway ni akan berakhir pada 18 Februari 2011.

Seperti biasa saya nak tag Hana Kirana dan Farhana
January 17, 2011

Yan's Crafty Blog Giveaway


Salam.. jom ramai-ramai join Yan's Crafty Blog Giveaway. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 21 Januari 2011.

IlyaAlias Giveaway 2011


Salam.. nak join lagi satu giveaway dari Cik Ilya. Kalau menang giveaway ni boleh dapat sebuah buku yang ditandatangani oleh Cik Ilya sendiri. Penulis rupanya Cik Ilya ni ye. Best..best..

Kepada sesiapa yang nak join tu silalah klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 27 Januari 2011.

IlyaCraft Giveaway


Giveaway seterusnya yang saya join harini dari Cik Ilya. Kreatif betul Cik Ilya ni dalam menghasilkan craft. Mehlah ramai-ramai menjoinkan diri menyertai giveaway ni. Hadiah yang dimenangi pun best gak. Comel sungguh duckies ni.

Kepada semua yang nak join, sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 27 Januari 2011.

Giveaway Coretanku


Salam.. di pagi isnin yang ceria ni saya ingin mencuba nasib dengan menyertai giveaway dari blog Anamarza. Kepada sesiapa yang nak join seperti biasa klik di SINI dan giveaway ni bermula pada 17 Januari dan akan berakhir pada 07 Februari 2011 manakala pengumuman pemenang akan diumumkan pada 11 Februari 2011.
January 16, 2011

2nd Giveaway Atie Nak Kasi Tudung


Salam.. jom ramai-ramai kita join 2nd Giveaway Atie Nak Kasi Tudung. Tarikh tutupnya pada 30 Januari 2011.

Pra Giveaway Bangku Kosong


Salam.. saya nak join Pra Giveaway Bangku Kosong. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI
dan tarikh tutup giveaway ni pada 23 Januari 2011

Lucky Followers ~ Saya Nak Hadiah


Salam.. saya nak join Lucky Followers. Semoga saya menjadi lucky follower tu. Kepada sesiapa yang nak join, sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 31 Januari 2011.

Join Aktivit 3Women Sape Nak Free Gift


Salam.. saya nak dapat hadiah free. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Saya tag Syamila, Lelord dan Mazlina.

3rd GA Saya Mahu Foot Detox Patch dari MJ


Salam.. nak mencuba nasib di 3rd GA Saya Nahu Foot Detox Patch dari MJ. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 28 Januari 2011.

Japan Giveaway by Imaan09


Salam.. nak join Japan Giveaway ni. Manalah tau kot-kot ada rezeki. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 21 Januari 2011.

ChanteQ's 1'st Giveaway


Salam.. saya nak join giveaway dari blog Chanteq. Hadiah-hadiah yang ditawarkan memang gempak la. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 15 Februari 2011 dan keputusan akan diumumkan pada 17 Februari 2011.

GA Just For Fun 2


Salam.. nak join giveaway dari blog Kelly. Hadiah yang bakal dimenangi memang best. Harap-harap ada rezeki buat saya. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 01 April 2011.

Loving Mineral Make Up Giveaway


Salam.. saya nak join Loving Make Up Giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI

Warna riben yang dipakai oleh Izzah ialah HIJAU.

dan tarikh tutup giveaway ni pada 25 Januari 2011.

Lucky Giveaway by Niniezane


Salam.. saya nak join giveaway yang dianjurkan oleh blog Niniezane. Hadiah yang ditawarkan memang best sponsor dari Paradigma Resources dan Tip Top Autospa. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 28 Februari 2011.

Saya nak tag Kak Ngah, Syamila, Farhana, Honeyvsbee dan Mazlina.

OpisMate Giveaway


Salam..giveaway kali ni nak join dari OpisMate Giveaway. Jika ada sesiapa atau family ke yang nak ke umrah, bolehlah dicadangkan Al-Kiblah kepada mereka. Kepada sesiapa yang nak join giveaway ni bolehlah klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 29 Januari 2011.

Kawan-kawan yang saya nak tag ialah Mazlina, Syamila dan Honeyvsbee

Dilawi Giveaway


Salam.. nak join giveaway dari blog Dilawi. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway ni pada 28 Februari 2011.

Saya tag Farhana dan Syamila