Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tabung Raya

March 31, 2011

Syawal Yafiq 1st GIVEAWAY

Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI
dan tarikh tutup giveaway pada 31 March 2011



Melati Mirror Giveaway


Assalammualaikum.. saya nak join Melati Mirror Giveaway. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 31 March 2011.

"Allahuma Kamma Hassanta Khalqii Fahassin Khuluqii"
[Ya Allah, sebagaimana engkau telah memperindah kejadianku, maka perindah pula akhlak ku]


Hadiah yang bakal dimenangi oleh 5 orang pemenang bertuah adalah Hand Mirror from India. Mudah-mudahan saya antara 5 orang yang bertuah tu. Amin.




My First GA PRIMROSE TOUCH

Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI
dan tarikh tutup giveaway pada 31 March 2011



29th Birthday Giveaway by aNiM

Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan saya nak tag Hana Kirana dan Syamila supaya mereka sama-sama join giveaway ni. Tarikh tutup 29th Birthday Giveaway by aNiM pada 31 March 2011.

Untuk Anim "Selamat Menyambut Harijadi yang ke 29. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan juga sentiasa berbahagia dikelilingi oleh insan-insan tersayang. Amin."



March 30, 2011

Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume!!!" ...


Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI
dan tarikh tutup giveaway pada 30 March 2011.




March 21, 2011

Friendship Giveaway by Misz Nadea


Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI. Saya tag Tiefazatie dan Nadiah Sidek



March 18, 2011

Aksesori Mak Enon Giveaway


Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI

Saya nak tag, Hana Kirana, Nabila Medan, Ekin, Nadiah, Syamila
dan tarikh tutup giveaway pada 20 March 2011.



glitter-graphics.com
March 15, 2011

♥ Mari Membaca Giveaway ♥

Ini adalah entry melekat. Entry baru scroll di bawah.


Asssalammualaikun. Sekarang masanya aku nak buat giveaway pula. Jom tengok syarat-syaratnya:


1. Anda kena register kat SINI dulu (Website Adik Bijak).
2. Buat satu entry yang simple berkenaan giveaway ni.
3. Letak banner di atas di dalam entry dan juga di sidebar berserta link blog ini.
4. Dah siap semua, sila tinggalkan link entri anda, id follower (jika follow), kategori buku yang dipilih dan nama yang digunakan ketika anda register di Adik Bijak di bahagian komen di entri ini.
5. Giveaway bermula dari 11.02.2011 dan berakhir pada 15.03.2011. Pemenang akan diumumkan pada 17.03.2011 melalui cabutan bertuah.
6. Tiada paksaan untuk follow blog ni tapi jika anda follow ada 3 hadiah disediakan buat follower bertuah.

3 pemenang bertuah akan memenangi sebuah buku setiap seorang.

Kategori Buku

1. Motivasi Diri
2. Panduan Ibubapa
3. Rumahtangga
4. Panduan Muslim


March 14, 2011

My 1st Giveaway by Shida & Esya


Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Harap-harap ada rezeki buat saya. Saya suka buat blog kerana saya dapat simpan info-info yang berguna dan juga segala kenangan semasa saya bergelar blogger.

Kepada sesiapa yang nak join sila klik SINI dan tarikh tutup giveaway pada 19 March 2011. 5 rakan blogger yang saya nak tag ialah Kak Ngah, Qieranna, eda_ej, Noor Fatin, nurul_anwar.


Cik Azie Lucky follower


Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Harap-harap ada tuah buat saya. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup pada 23 March 2011.


March 11, 2011

Jangan Pandang Kamera Contest


Assalammualaikumm.. wahhh... ni adalah 1st time saya join contest yang melibatkan kena letak gambar sendiri. Bukannya taknak join yang sebelum-sebelum ni tapi malu nak tunjukkan muka di khalayak ramai he3.. Okay la, disebabkan contest ni jangan pandang belakang opss.. jangan pandang kamera saya rasa gambar di bawah ni sesuai sangatlah dengan nama contest ni. Haaa... jangan gelak-gelak, jangan senyum-senyum.. malulah....



Nak cerita sikit pasal gambar ni. Gambar ni diambil semata-mata nak tengok blusher yang saya pakai tu okay ke tak manalah tau comot ke... macam la takde cermin kat rumah tu. Kepada sesiapa yang nak join tu pandai-pandailah korang klik di SINI ye. Tarikh tutupnya pada 15hb March ni. Sambil tu yang menjadi mangsa tag saya ialah Puanbee, Syamila dan Mazlina.


March 8, 2011

Giveaway by Ezan


Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Harap-harap menanglah sebab hadiahnya adalah makeover header. Saya dah lama nak makeover header di blog utama saya. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup pada 19 March 2011.

March 4, 2011

1st GA Saya Nak Brooch Tuh!!!!!!


Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI
dan tarikh tutup giveaway pada 18 March 2011. Saya nak tag Tiefazatie


Anakku Comel Giveaway by Littlestoryfromlittlefamily


Assalammualaikum.. kali ni saya nak join giveaway dari Little Story from Little Family. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh berakhirnya giveaway ni pada 12 March 2011.

Saya nak tag Mamalieyna dan Syamila. Saya uploadkan gambar di bawah untuk melayakkan saya menyertai giveaway ni.



Nama Anak: Nurlyana Balqis Binti Ahmad Faizal
Umur: 4 tahun 2 bulan

Sewing n Such @ Giftaway


Assalammualaikum.. saya nak join Sewing n Such @ Giftaway. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 20 March 2011. Pengumuman pemenang akan diumumkan pada 23 March 2011

Ryoya Lucky Draw


Assalammualaikum.. jom ramai-ramai join lucky drawa yang dianjurkan oleh Oya. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup luckydraw ni pada 08 March 2011.

Saya nak tag Hana Kirana, Nabila Medan, Tiefazatie, Nanakimie.




March 2, 2011

Biqque's February Lucky Follower


Assalammualaikum.. saya Biqque's February Lucky Follower. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup Lucky Follower ni pada 07 March 2011.

Gadis Kampung Separa Bandar Birthday Giveaway


Assalammualaikum.. saya nak join Gadis Kampung Separa Bandar Birthday Giveaway. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 26 March 2011.

1st giveaway from Nads Collections


Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan tarikh tutup giveaway pada 04 March 2011.

Giveaway Pizza by Imaan09


Assalammualaikum.. saya nak join giveaway ni. Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI
dan tarikh tutup giveaway pada 25 March 2011

Mak Dara 1st Giveaway

Assalammualaikum.. saya nak join Mak Dara 1st Giveaway. Masa tengah fikir apa tajuk yang sesuai terlintas perkataan ini. Jadinya saya nak mencadangkan tajuk ''KILAUAN KASIH''.

Kepada sesiapa yang nak join sila klik di SINI dan saya nak tag Tiefazatie, Kak Ngah dan Lelord. Tarikh tutup giveaway ni pada 03 March 2011.